Tilbage til webshopNOBÉ Copenhagen startede ved symaskinen derhjemme på spisebordet og med reststoffer fra stofkurven og ubrugte stofbleer fra børnene, blev de første øjenpuder syet.


Drevet af en dyb drøm om at fremme en holistisk tilgang til bedre søvn, ro og afslapning i vores egne hjem, tog vi initiativ til at skabe de øjenpude med en dedikation til eksklusivitet og velvære. 

De blev hurtigt en interesse blandt venner og familie - og startede derved som familie- og vennegaver ved fødselsdage, jubilæer etc. 

Sådan som de første prøver blev modtaget af vores nærmeste, gik der ikke længe inden NOBÉ øjenpuderne fandt vej til vores lokale yogastudie - BEYOGI. Her blev de ikke kun brugt til meditation, søvn og afspænding, men også som en holistisk tilgang til at berolige kroppen. Min tid ved symaskinen voksede, og de, der havde investeret i en øjenpude, vendte tilbage for at købe flere til deres kære.

NOBÉ Copenhagen er et familieejet brand, navngivet efter vores egne børn. Vores øjenpude er designet som et alsidigt produkt, velegnet til alle aldre, og er en værdifuld tilføjelse til ethvert hjem. Med fokus på at fremme afslapning og forbedre søvnkvaliteten spiller NOBÉ Copenhagen øjenpuden en central rolle i at skabe et harmonisk miljø. Uanset om det er stressreduktion, lindring af øjenirritation eller en daglig påmindelse om selvomsorg, er øjenpuden ideel for alle, der værdsætter velvære og ro i deres hjem.

Kontakt NOBÉ


Danske produkter

Økologiske produkter

Hurtig levering

Ring eller skriv til os